SPICY & SHALOM

SPICY & SHALOM Pizza & shoarma bezorgservice

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2630 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spicy & Shalom. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 19:16 Eten was uitstekend en bezorging ook prima.
7 mei 2022 om 21:28 De bestelling was koud we hadden kipshoarma besteld en kregen gewone shoarma gepresenteerd Ik heb gebeld en krijg als antwoord sorry ik zeg daar koop ik niks voor Ik hoef niks meer van spicy maar daar zit ik niet mee was het antwoord
5 mei 2022 om 13:42 Lekkere verse eten, alleen de berzorger mocht niet aanbellen ivm slapende mensen. Toch belt die hard aan
5 mei 2022 om 10:23 Eten was Precies goed en lekker warm, het werd bezorgd binnen 20 minuten. Super.
30 apr 2022 om 9:31 Jammer dat het eten koud was smaak was wel goed
26 apr 2022 om 13:22 Bestelling klopte niet.
13 apr 2022 om 9:59 Lekker maar niet gekregen wat besteld was, friet ipv geb. Aard Kip doner ipv kipshoarma
8 apr 2022 om 21:36 Was lekker !
2 apr 2022 om 7:22 Altyd lekker en snel bezorgd
2 apr 2022 om 4:43 Lekker veel vlees in de kapsalon en goed warm
27 mrt 2022 om 21:41 Friet niet vers en döner te hard gebakken! Cola vergeten wel nabezorgd, maar is wel de 2e keer. Beter gewend!
12 mrt 2022 om 5:46 Ik vindt het jammer van de papieren bakken het eten koelt hard af doe maar de plastic. Bakken veel beter ik kom er al 24 jaar altijd goed masr haal aub de papieren bakken eruit